elopedlogga

EGET VARUMÄRKE

Alla produkter i vårt sortiment säljs i vårt eget starka varumärke, Eloped. Därför har vi en hög kravbild på hela kedjan från tillverkare till kund.

För att kunna erbjuda dig som kund den kvalitet du förtjänar lägger vi på Eloped ett stort fokus på arbetet med vår leverantörskedja. Våra elfordon produceras av leverantörer i några av branschens största fabriker och kvalitetssäkras av oss på plats. Det sker genom vårt eget inköpskontor i Kina, där vi har två anställda.

Kvalitetssäkringen gör att du kan känna dig trygg vid köp av ett elfordon hos oss.

 

service_1

SERVICE & TEKNISKT KUNNANDE

Med elva års erfarenhet i branschen har Eloped etablerat en stark serviceorganisation. Vi har egna välutbildade servicetekniker på plats i Malmö och om du önskar utför vi även service på din hemadress.

Det går även bra att kontakta någon av våra återförsäljare runt om i Sverige i olika serviceärenden.

Alla reservdelar finns på vårt lager i Malmö och leveranstiden blir således normal postgång.

Eloped jobbar för att etablera nya butiker runt om i Sverige. Det gör vi dels för att komma närmre dig som kund men också för ett hållbart samhälle med mindre transporter.

butik2

SMARTA FORDONSLÖSNINGAR

Ett smartare transportmedel!

Eloped har något för alla genom attraktiva och hållbara elfordon för framtiden. Vi erbjuder allt ifrån promenadscooters för dig som har begränsad rörlighet till elmopeder och elcyklar för dig som är trött på att sitta i bilköer på väg till jobbet.

I takt med den industriella utvecklingen har antalet förbränningsmotorer i världen ökat. Detta har lett till föroreningar som påverkar vår värld och våra städer negativt. Samtidigt har trafiken ökat i städerna och framkomligheten med bil är begränsad. Att köpa elfordon av Eloped är ett smartare transportval, både för miljön och för att spara tid.