Vad gör jag egentligen på mötesplatserna?

Varje möte är exakt lika kul, det är fantastiskt roligt att träffa människor och att ge möjligheten att göra deras vardag snäppet bättre. Igår besökte jag Tuppens mötesplats i Malmö.

Vissa vill ha en smidig maskin att kunna ta med sig i bilen, en del vill ersätta bilen eller cykeln. Några vill kunna åka och handla mat utan hjälp eller bara ha möjligheten att vara ute mer. För att kunna tillfredsställa de flesta behov tar jag alltid med mig tre maskiner i olika storlekar.

btr

Nu är min mobilkamera tyvärr inte så bra men på bilden ser ni tre pigga pensionärer som tyckte det var väldigt roligt att provköra våra Elopeder. I bakgrunden ser ni en Powerpoint presentation som jag har med och visar vid mötena.

btr

Maskinerna jag har med mig är
Elite

City

 

och Travel XL.


Längtar redan efter nästa möte på tisdag!

/Helena

designed in sweden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s