Det kan omöjligt bara vara jag som blir knäpp av att tanka bilen, sitta i bilkö och att leta parkeringsplats i evigheter? Priset på drivmedel ligger idag på mellan 13-16 kr/L och tänk dig att istället lägga en kostnad på mindre än 50 öre/mil.

906db5e77c16024d_org

Det är inte längre bara ungdomarna som kör moppe när elmopeden kommit in på marknaden. Du susar fram i rusningstrafiken och parkerar enkelt samtidigt som du är miljömedveten med elmoppen. Spara din tid och pengar på något roligare än drivmedel!

omslagsbild_eloped_retro

Läs mer om tekniska specifikationer och pris på Eloped Retro här

I slutet på Januari beräknas leveransen av Eloped Retro som har en räckvidd på upp till 80 km. Denna elmopeden är gjord för pendlaren med sin smidighet, inkluderade packbox och snygga utseende. Retro har en elektrisk motor från BOSCH®, hydrauliska stötdämpare, ABS, key-less start och har plats för två personer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s